Separa agricultura si zootehnie

   Separa agricultura si zootehnie se leaga de protectia zonelor agricole, dar si de cresterea animalelor in conditii optime. In general, in aceste domenii se urmareste obtinerea de beneficii prin mentinerea unor temperaturi constante si prin asigurarea conditiilor superioare necesare spatiilor in care se desfasoara aceste activitati.

   Exista numeroase solutii la care apelam pentru a separa zone agricole, in dorinta de a obtine eficienta si confort.

 Atunci cand vorbim despre separarea unor zone in care sunt desfasurate activitati care tin de agricultura si zootehnie, ne referim inclusiv la protectie agricultura si zootehnice de anumiti factori:

  • Seceta;
  • Inundatii;
  • Temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate;
  • Patrunderea insectelor.

   Separa agricultura si separa zootehnie se refera la a separa zone de acest tip pentru obtinerea de beneficii, precum reducerea costurilor si un nivel inalt al sigurantei.

Protectia culturilor agricole si a animalelor se poate realiza cu ajutorul urmatoarelor mijloace:

cortine pentru protectie

Cortine pentru protectie

Cortine pentru protectie sunt folosite cu regularitate in desfasurarea activitatilor de agricultura si zootehnie. Aceste cortine pentru protectie sunt ideale pentru…

perdele pvc pentru protectie

Perdele PVC pentru protectie

Perdele PVC pentru protectie sunt alcatuite din fasii PVC in scopul izolarii, orice perdele PVC pentru protectie transparente asigurand vizibilitate sporita…