Sanitar

   Solutiile pentru delimitare zone in domeniul sanitar sunt caracterizate de igiena si siguranta impotriva patrunderii microbilor, a prafului si a tuturor factorilor care altereaza conditiile sanitar-igienice din interiorul unui spatiu. Curatenia si sterilitatea sunt elemente specifice pentru orice spatiu din domeniul sanitar.

   Va oferim produse realizate din materiale rezistente, potrivite pentru delimitare spatii sanitare. Calitatea ridicata le face compatibile cu orice spatiu din domeniul medical. Respecta toate normele de igiena, fiind solutii eficiente pentru delimitare spatii sanitare.

Solutiile pe care Separa-zone.ro le ofera pentru domeniul sanitar sunt:

usi sanitare

Usi sanitare

Usi sanitare sunt perfecte pentru a fi instalate in spitale sau in alte unitati sanitare, precum farmaciile. Aceste usi sanitare separa zone in vederea…

Perdele PVC ermetice

Perdele PVC ermetice

Perdele PVC ermetice sunt perdele confectionate din fasii PVC care au rolul principal de a proteja spatiile de patrunderea prafului…

Usi ermetice

Usi ermetice

Usi ermetice reprezinta solutia potrivita pentru spatiile in care igiena interioara este foarte importanta. Aceste usi ermetice sunt..